Articole pe aceeaşi temă:Ce spune despre tine numărul destinului,Ce spun gesturile despre tine,Ce spun maniile despre tine

Unghii scurte

Nu stai prea bine la capitolul „răbdare”. Eşti entuziastă,încăpăţânată şi mereu în acţiune. Nu de puţine ori ţi s-a spus că ai reacţii imprevizibile şi că eşti prea critică.

Unghii pătrate

Te caracterizează sinceritatea şi inocenţa. Întotdeauna spui ceea ce simţi şi ceea ce gândeşti,fără intenţia de a-i supăra pe ceilalţi. Eşti foarte feminină şi veselă.

Unghii lungi şi înguste

Nu rezişti la solicitări fizice,dar compensezi la cele intelectuale. Ai o mare sete de cunoaştere. Dai dovadă de graţie,rafinament şi un puternic simţ estetic. Ai o imagine idealistă a relaţiei perfecte şi eşti pretenţioasă în privinţa partenerului.

Unghii rotunjite

Forma rotundă a unghiilor spune despre tine că eşti bună la suflet,sinceră,manierată,amabilă şi foarte prudentă. Ai mare încredere în tine,ai o mare dorinţă de cunoaştere şi subscrii concepţiilor liberale.

Unghii late

Tolerantă,relaxată,fără prejudecăţi. Ceilalţi te invidiază pentru că reuşeşti să controlezi foarte bine stresul. Eşti sociabilă,îţi place să fii în mijlocul oamenilor. Optimismul nu te părăseşte niciodată,ba chiar ai atât de mult încât îi molipseşti şi pe cei apropiaţi.

Unghii pale,galbene

Ai o fire melancolică,astfel că nu de puţine ori îţi fug gândurile spre întâmplări sau imagini emoţionante. În general,preferi să fii singură,cu visurile tale. O invitaţie la petrecere nu sună atât de bine pentru tine ca ascultarea unui album de muzică clasică.