Putem combate semnele îmbătrânirii. Cu ce? Cu produse anti-aging, evident şi tratamente profesionale, care să vină în ajutorul acestora, pentru rezultate mai bune şi mai vizibile. Care sunt cele mai eficiente? Specialiştii recomandă măştile cu colagen şi microdermabraziunea. Aceştia ne explică şi de ce.

Mai citeşte şi: 4 metode prin care poţi preveni şi îndepărta vergeturile

Colagenul este un super „aliment“ pentru piele

Colagenul face pielea mai elastică şi diminuează liniile fine instalate deja. Vrei efecte imediate? Apelează la măştile cu colagen!

Populare deja în Franţa de câţiva ani, măştile cu colagen sunt extrem de eficiente, efectul lor fiind mai ferm chiar de la prima utilizare! Şi unde mai pui că beneficiezi şi de o strălucire aparte.

Cu ce frecvenţă trebuie să apelezi la tratamente de acest gen? Folosite săptămânal, aceste ajutoare de nădejde întineresc cu adevărat pielea. Pentru ca o mască pe bază de colagen să fie absorbită de piele, formula acesteia trebuie să fie hidrolizată sau cu molecule mici de peptide de colagen, tocmai pentru a putea fi absorbite de către piele prin pori şi să poată intra în straturile dermului.

În cazul în care nu ştiai, colagenul este proteina care ocupă 80% din ţesutul conjuctiv. El oferă structura pielii, îi dă forţă şi elasticitate, o face mai fermă şi mai netedă. Odată cu înaintarea în vârstă, producţia acestuia scade, iar pielea se subţiază şi se usucă. Ce se întâmplă când aplici regulat colagen pe faţă? Acesta va oferi hidratare optimă şi va reduce vizibil ridurile de expresie sau pe cele provocate de deshidratare. Un asemenea tratament va da rezultate spectaculoase de la prima aplicare, iar pielea va avea aspect întinerit mai mult timp.

Mai citeşte şi: Sfaturi de frumuseţe de la Julia Roberts sau de ce Frumuşica ,,îşi iubeşte ridurile”

Microdermabraziunea este pură magie pentru piele

Microdermabraziunea este o procedură sigură, nu necesită anestezie şi are efecte grozave asupra pielii. Prin îndepărtarea celulelor de la suprafaţă, această procedură încurajează regenerarea celulară mai rapidă. Rezultatele sunt impecabile, pielea arată mai fermă, mai tonifiată şi mult mai tânără.

Cu ce frecvenţă se efectuează? Depinde de problemele tenului. Dacă vrei să reduci liniile fine, ridurile sau pielea ternă cauzate de îmbătrânirea naturală, de efectele soarelui şi ale stresului, câte o şedinţă de tratament efectuat o dată pe săptămână, timp de o lună şi jumătate, garantează o piele strălucitoare şi uniformă, cu riduri reduse considerabil.

Mai citeşte şi: Cum îţi îngrijeşti pielea după ce ai fost la plajă

 

Sursa foto: Shutterstock