Ou şi avocado

Avocado conţine grăsimi mononesaturate,care sunt necesare în perioada în care ţii dietă. Un alt avantaj al acestei combinaţii de alimente este că stimulează metabolismul şi creşte nivelul de energie.

Ou şi ardei iute

Ardeiul iuteconţine capsaicină,un compus care are capacitatea de a transforma substanţele nutritive în energie şi de a favoriza scăderea în greutate. Este recomandat să se mănânce un ardei iute cu un ou fiert.

Ou şi ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos înlocuieşte cu succes untul. În plus,este un stimulent energic,iar atunci când este combinat cu oul,procentul de ardere a grăsimilor creşte cu 5%.

Citeşte şi:Dieta cu ouă fierte:slăbeşti 10 kg în 2 săptămâni

Ou şi fasole neagră

Fasolea neagră este sursă bogată de proteine şi fibre solubile. Consumul de fibre solubile în fiecare zi ajută la scăderea nivelului de grăsime depozitată pe abdomen cu 3,7%,mai ales când este combinată cu proteinele pe care le conţine oul.

Ou şi carne de curcan

150 de grame de carne de curcan are 83 de calorii,11 grame de proteine şi puţine grăsimi. În plus,carnea de curcan este sursă bogată de acizi graşi Omega-3,care împiedică depozitarea grăsimilor în ţesuturi. Acesta este cel mai bun aliment pe care-l poţi combina cu ou.

Ou şi ardei gras roşu

Aceste două alimente sunt foarte bune,deoarece au capacitatea de a accelera procesul de ardere a grăsimilor. Ardeiul gras conţine vitamina C,făcându-te să te simţi energică pe tot parcursul zilei.

Citeşte şi:Ce fructe şi legume îţi ţin de foame câteva ore

Ou şi spanac

O cană de spanac conţine aproximativ şapte calorii şi furnizează organismului substanţe nutritive,mai ales atunci când este mâncat cu ou. Ambele produse dau senzaţia de saţietate şi,prin urmare,favorizează scăderea în greutate.

Credit foto:www.boldsky.com