Vedem în revistele de design,dar şi pe Pinterest o multitudine de fotografii cu bucătării albe,imaculate,care atrag pe oricine. Cine nu şi-ar dori o bucătărie care să fie luminoasă şi să inspire curăţenie? Dar,sunt câteva aspecte pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a te decide dacă mergi pe alb. Şi asta ţine de cât timp petreci atunci când găteşti sau cât timp aloci pentru curăţenie.

Astfel,înainte de a luat decizia de a merge pe mobilier complet alb,pune-ţi aceste cinci întrebări.

1. Cât de mulţi bani eşti dispus/ă să cheltuieşti?

La fel ca multe alte lucruri din viaţa noastră,prima întrebare la care ar trebui să te gândeşti este câţi bani vrei să cheltuieşti pentru o bucătărie complet albă. Spre exemplu,dulapurile albe pot fi frumoase,dar dacă optezi pentru calitate scăzută sau medie a lemnului,atunci acesta nu va avea o durată de viaţă mare.

La fel este şi în cazul în care îţi doreşti ca uşile dulapurilor să strălucească. Aplicarea unui finish glossy înseamnă că pot fi curăţate mai uşor în viitor. Însă acest lucru te va costa în plus. Aşa că,gândeşte-te puţin la toate costurile ascunse şi ia decizia potrivită bugetului tău.

Află mai multe despre mobila albă de bucătărie pe casoteca.ro