Noile tendinţe în materie de coafuri şi tunsori pentru 2016 se referă la părul lung,stil bob,tunsorile bob pntru păr mediu şi câteva exemple de tunsori ideale pentru părul scurt şi potrivite pentru orice tip de vârstă.

Şi anul acesta se poartă tunsorile asimetrice,aşa că poţi miza pe acestea,dacă ai nevoie de un look proaspăt şi la modă. Indiferent ce coafură alegi,totul e să te reprezinte.

Bobul scurt şi asimetric

Revine în forţă bobul asimetric. Fie că ai părul scurt sau mediu,tunsoarea tip bob este la modă şi avantajează majoritatea fizionomiilor. Ca să fie un bob mai special,lasă părul ceva mai lung într-o parte şi ceva mai scurt în cealaltă. Vei obţine o coafura elegantă cu doar câteva produse,cum sunt şamponul uscat,ceara modelatoare şi spuma.

Ca să fii în tendinţe,tundeţi bretonul drept sau mizează pe cel inegal,şuviţat,în diferite dimensiuni. În funcţie de fiziononomie,încearcă varianta până la urechi sau până la maxilar. E atât de simplu să-l coafezi! În zilele importante la serviciu,îl poţi întinde cu placa,iar când ai nevoie de un look rebel înfoaie-l şi pulverizează pe el spray sărat,în loc de fixativ.

Tunsoare în scăripentru păr mediu

Nu contează ce stil vestimentar adopţi,această tunsoare te va scoate din anonimat. Cu cât este mai asimetric părul tău,cu atât eşti mai bine văzută de ceilalţi. Important este să te simţi bine când faci schimbări dramatice. Dacă vrei să atingi maximul de curaj,vopseşte-ţi părul după noile tendinţe,tip curcubeu. Lasă-ţi creativitatea să jongleze cu culorile care te avantajează.

sursă foto:pinterest.com

Părul lung cu breton

Vrei să atragi toate privirele admirative din jur? Anul acesta,tendinţele în materie de coafuri sunt inspirate din moda franţuzească. Bobul de diverse mărimi,bretonul clasic sau franjurat,toate completează colecţiile marilor designeri.  Ai părul lung şi încă te gândeşti să-ţi faci cărare pe mijloc sau într-o parte?

O să te scutim de multe bătăi de cap sfătuindu-te să îţi tunzi bretonul. Drept şi mai lung sau scurt şi în scări,prea puţin contează ce stil alegi,câtă vreme îţi stă excelent! Să-ţi fie de bine!