Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Berbec

Încă din copilărie,nativii în Berbec nu suportă să-şi împartă lucrurile personale şi să fie ignoraţi. Nu sunt genul de persoane care să accepte cu uşurinţă un eşec. Mai mult când sunt refuzaţi,insistă până când obţin ceea ce-şi doresc,pentru că nu acceptă sub nicio formă o respingere.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Taur

Dacă se simte presat sau grăbit,nativul în Taur este foarte posibil să se enerveze. La fel de mult îl face să-şi piardă cumpătul dacă-l faci să-şi risipească banii pe ceea ce el consideră a fi nimicuri. Dacă partenerul sau copilul tău sunt native în Taur,află că nu suportă să fie neglijaţi,să nu aibă hainele preferate curate şi curăţenieîn casă.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Gemeni

Nativii în Gemeni nu se împacă deloc cu codurile vestimentare,rutina,regulile în general. Îi ocolesc pe cei care nu-i stimulează mental,prea tăcuţi şi închişi din punctul lor de vedere şi pe cei care urmează cu religiozitate normele.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Rac

Dacă e ceva ce nu suportă cei născuţi în zodiac Rac este să fie grăbiţi să ducă la îndeplinire ceva. O situaţie pe care o evită este vorbitul în public. În familie,pun la suflet micile certuri şi faptul că nu li se acordă atenţie.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Leu

Dacă vrei să superi pe cineva drag născut în zodia Leu ignoră-l,spune-i că eşti prea ocupată pentru el. Suportă cu greu singurătatea,lipsa de atenţie,mai ales să nu fie ascultat până la capăt când vorbeşte.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Fecioară

Ceea ce nu suportă nativii în Fecioară sunt oamenii leneşi,pe cei dezordonaţi,vulgari şi nerecunoscători. Nu le oferi mâncăruri picante şi asigură-i de aprecierea ta şi recompensează-i cu un cadou dacă te ajută în anumite situaţii.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Balanţă

Nativii în Balanţă acceptă cu greu nedreptăţile indiferent dacă li se fac lor sau celor dragi lor,de asemenea sunt enervaţi dacă văd că unii trec cu uşurinţă peste situaţiile în care sunt jigniţi sau lezaţi în vreun fel. Nu suportă să fie presaţi să ia decizii.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Scorpion

Vrei să enervezi un native în Scorpion? Fă-i complimente fără să fii sincer,adu-l în situaţii în care nu poate deţine controlul sau nu poate domina,adresează-i întrebări personale. Nu se simte confortabil să fie nevoit să locuiască în casa altcuiva. Şi-ar petrece timpul liber în intimitatea casei,ocupându-şi timpul cu pasiunile lui,netulburat.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Săgetător

Regulile şi activităţile de rutină irită un nativ în Săgetător. Nu-i place să aibă prea multe constrângeri la locul de muncă şi-n cuplu sau să fie înconjuraţi de persoane rigide,care nu glumesc şi-i pun diverse interdicţii.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Capricorn

Mereu echilibrat,serios,muncitor,cel născut sub acest semn suportă cu greu situaţiile în care este constrâns să renunţe la terminarea unui proiect profesional sau personal. Într-o călătorie,nu accept să nu aibă un itinerar prestabilit sau un program clar.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Vărsător

Cel născut în această zodie nu trece cu vederea nedreptăţile care i se fac. Cum este comunicativ,nu se simte bine în singurătate şi nu-i place să fie datori sau constrâns să respecte reguli,indiferent de context,pentru că vrea să aibă libertatea de a acţiona şi de a lua decizii.

Ce urăsc cel mai mult cei dragi ţie în funcţie de zodie – Peşti

Muzica zgomotoasă se numără printre lucrurile care nu le fac plăcere nativilor în Peşti. La fel de mult le displace că se ataşează prea repede de unele persoane şi că ajung să sufere atunci când sunt părăsiţi. Îşi dau seama foarte uşor când sunt traşi pe sfoară,deci nu le repugnă nimic mai mult decât să fie minţiţi sau să aibă de-a face cu oameni cu două feţe.