Ce zodii sunt incompatibile sexual-Berbec şi Rac

Nativul în zodia Berbec,îndrăzneţ şi deschis,îl compleşeşte pe cel născut în Rac,calm,rezervat din fire,dar foarte sensibil. Acesta din urmă are nevoie să fie susţinut moral,înţeles,compătimit,asigurat constant de faptul că este iubit,atât prin vorbe,cât şi prin fapte. El nu găseşte înţelegere din partea partenerului în Berbec,se simte neglijat şi devine nesigur în general în cuplu,nu doar pe plan sexual.

Ce zodii sunt incompatibile sexual-Leu şi Taur

Sunteţi amândoi încăpăţânaţi şi la orice neînţelegere dintre voi se dezlănţuie furtuna,de nu vă mai vorbiţi apoi cu zilele,deci nici vorbă să vă împăcaţi în dormitor. E greu pentru nativul în Leu să fie răbdător cu cel în Taur,mult prea cusurgiu şi exagerat de precaut în luarea oricărei decizii. Niciunul nu vrea să facă vreun compromis sau să renunţe la poziţia de dominator,ceea ce face relaţia de cuplu extrem de dificilă,îndeosebi din punct de vedere sexual.

Ce zodii sunt incompatibile sexual-Fecioară şi Gemeni

Jucăuşului şi curiosului nativ în Gemeni nu i se potriveşte deloc un partener în Fecioară. Acesta este prea inflexibil,serios şi temător să se aventureze,să experimenteze. Din aceleaşi motive,dacă eşti născută în zodiac Fecioară,nu vei rezista prea mult într-o relaţie de cuplu cu un nativ în Săgetător,prea imprevizibil pentru tine.

Ce zodii sunt incompatibile sexual-Balanţă şi Capricorn

Ştii să delimitezi serviciul de viaţa personală,să găseşti un echilibru între ele. Un partener în zodia Capricorn se ocupă prea mult de activităţile de la locul de muncă şi nu mai găseşte timp pentru voi doi. În plus,amândoi vreţi să deţineţi controlul şi de aici se pot isca multe certuri. Nativul în Capricorn tânjeşte şi după linişte,timp petrecut în singurătate,prins cu propriile pasiuni,în timp ce tu vrei să ieşi cu el în oraş,să vă vedeţi cu prieteni,să mergeţi în excursii.

Ce zodii sunt incompatibile sexual-Vărsător şi Scorpion

Sunteţi prea îndepărtaţi sentimental unul de altul. El acţionează sub impulsul emoţiilor şi se aşteaptă să-i înţelegi aluziile,stările,ceea ce e imposibil pentru tine. Nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă,„să vă citiţi” unul pe altul şi acest fapt vă face relaţia imposibilă.