Ce zodii sunt predispuse să înşele – Gemeni

Te-ai îndrăgostit şi ai început o relaţie cu un bărbat în această zodie? Fii cu ochii în patru,pentru că,aşa cum indică şi numele zodiei,riscă să fie duplicitar.

Poate fi indecis câteodată şi păstra relaţia cu mai mulţi parteneri pentru a se hotărî mai târziu,ceea ce este destul de periculos.

Dacă vrei să fii tu cea aleasă,este nevoie să-i hrăneşti curiozitatea şi să fii mai puţin predictibilă.

Ce zodii sunt predispuse să înşele – Balanţă

Câteodată,nativul bărbat din zodiac Balanţă nu-şi trădează partenera din punct de vedere sexual din credinţa că dacă refuză relaţiile intimerămâne nevinovat.

În general,sunt iubiţi de încredere,dar dacă lucrurile nu mai merg bine între voi,va fi tentat să-şi caute fericirea altundeva chiar şi înainte de pune punct fostei relaţii.

Pentru a-l ţine alături de tine,trebuie să faci un efort şi să aveţi împreună o viaţă socială intensă.

Ce zodii sunt predispuse să înşele – Peşti

Bărbatul născut sub semnul Peşti are o fire duală,putând fi ori dedicaţi complet relaţiei de cuplu,ori infideli. Trăiesc atât de intens momentele petrecute alături de persoana dragă,încât se detaşează de realitate.

Poate fi periculos dacă se îndrăgostesc şi uită complet de restul lumii,chiar şi de o altă relaţie pe care poate că o are în aceeaşi perioadă de timp.

Dacă nu vei mai fi dedicată 100% lui,va simţi imediat şi atunci e posibil să trădeze. Păstrează viu focul pasiunii,arătându-i cât de mult ţii la el şi e posibil să nu-ţi facă surprize neplăcute.

Ce zodii sunt predispuse să înşele – Leu

Dacă ai o relaţie cu un bărbat în această zodie,e important să-i dai întâietate în a lua decizii şi să-l faci să se simtă iubit,apreciat,admirat.

Odată ce se va vedea neglijat sunt şanse foarte mari să-şi dorească o relaţie în paralel.  Îl va tenta ideea de a fi duplicitar şi pentru că va fi ca şi cum ar conduce două imperii.