Cascada 7 Izvoare cade de pe o stanca impunatoare, la baza careia se intinde un covor de apa. Oamenii muntelui spun ca de aici isi luau dacii apa si, odata cu ea, forta si energia. Apa izvoarelor a fost obiectul unor studii de laborator din anul 1927.

Cea mai curată apă din lume e în România

Cercetătorii au confirmat că apa din Munţii Bucegi e cea mai pură. Studiile au fost reluate anii de zile dupa 1927. Toate arătau acelaşi lucru: indicatorii apei au un standard de calitate extrem de ridicat. Nivelul de bacterii este aproape de zero, la fel ca si cantitatea de azotati si azotiti.

Institutele din străinătate au venit şi ele să cerceteze. Rezultatele au fost aceleaşi, de fiecare dată. Se presupune ca cele sapte izvoare sunt chiar “apa sfanta” a dacilor. Aceştia credeau ca apa are puteri miraculoase, de vindecare.

Cea mai curată apă din lume e în Munţii Bucegi

Pe scuturile dacilor se afla simbolul celor sapte izvoare din locul pe care chiar il numeau “Zona Vietii Eterne”. Apa izvore;te dintr-o grotă unde se află un lac subteran. Acesta nu a secat NICIODATĂ! Apa are un debit de 400 litri pe secundă.

Cercetatorii au doua ipoteze privind puritatea apei celor “sapte izvoare”. Prima: este posibil ca apa sa treaca printr-un camp magnetic ce curăţă toate impuritatile. A doua: existenta unui zacamant de argint pe langa care trec izvoarele şi care împiedică dezvoltarea bacteriilor.

Cascada 7 Izvoare are puteri miraculoase

Nu se ştie dacă variantele de sus sunt adevărate sau nu. Zona rămâne învăluită în mister. Potrivit bioenergeticienilor, in zona exista energii pozitive foarte puternice. În toţi aceşti ani au existat marturii ale unor oameni care au sustinut ca s-au scapat de anumite boli.

Sursa: stiriactuale.net