Conform perfecte.ro, pentru a pregăti această reţetă de cheesecake, ai nevoie de următoarele ingrediente:
 
Blatul:
  • 9-10 biscuiţi de graham, mărunţiţi
  • 1/4 cană de zahăr pudră
  • 5 linguri plus 1 linguriţă unt topit
  • 1/8 linguriţă sare
Umplutura: 
  • 2 căni cremă de brânză, la temperatura camerei
  • 2 ouă
  • 2/3 cană zahăr tos
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
 
Mod de preparare:
 
Încălzeşte cuptorul la 180 de grade, iar apoi prepară baza desertului amestecând bine toate ingredientele, apoi presaţi acest mix pe fundul unei tăvi rotunde.
 
Pentru umplutură, amestecă crema de brânză cu zahărul. Adaugă ouăle şi vanilia şi continuă să mixezi până obţii o cremă onctuoasă. Pentru a evita cocoloaşele, asigură-te că brânza este la temperatura camerei.
 
Toarnă umplutura peste baza din biscuţi, apoi puneţi tava la cuptor pentru 20 de minute, înainte de a o înveli într-o foaie de aluminiu. Mai coace timp de 10 minute, apoi scoate prăjitura şi las-o la răcit înainte de a o ţine câteva ore la frigider. 
 
Pentru un topping de fructe de pădure pentru cheesecake, ai nevoie de: 2 căni de fructe de pădure congelate, 2-6 linguri de zahăr, 1 linguriţă suc de lămâie, puţină coajă de lămâie dată pe răzătoare, 1 lingură apă, 1/2 lingură amidon de porumb.
 
Pune, într-o cratiţă, la foc mediu, fructele de pădure, 2 linguri de zahăr, sucul şi coaja de lămâie. Gătiţi pentru 5 minute, amestecând din când în când până când lichidul se întăreşte. 
 
Într-o cană, amestecă amidonul şi apa, apoi adăugă în vas. Lasă mixtura să mai fiarbă pentru câteva minute pentru a atinge consistenţa dorită. Sosul de fructe de pădure se va întări pe măsură ce se răceşte.