1. Ceai verde pentru ten luminos

Pentru un ten ce străluceşte de sănătate,aplică zilnic pe faţă o compresă călduţă cu infuzie de ceai verde amestecat cu două linguriţe de miere de albine şi două linguriţe de suc de lămâie. Ridurile fine se vor estompa,iar pielea va deveni mai netedă şi mai luminoasă.

2. Adio,cearcăne!

După demachiere,aplică comprese reci cu ceai verde,care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Astfel,pungile de sub ochi se retrag,zona devine netedă şi hidratată,iar privirea va fi mai luminoasă.

3. Ceai verde pentru ten - Efect de lifting

Pentru un lifting facial natural,care echilibrează nivelul de hidratare a pielii şi revigorează ţesuturile,prepară 300 ml de ceai verde,toarnă-l într-o formă pentru cuburi de gheaţă şi ţine-l la congelator. Foloseşte-le apoi în fiecare dimineaţă pentru un masaj delicat al tenului. Efectul va fi uimitor:circulaţia sanguină va fi stimulată,iar pielea mai catifelată.

4. Acneea,o amintire

E bine să foloseşti ceai verde pentru ten şi dacă vrei să scapi de acnee. Proprietăţile antioxidante,antibacteriene şi astringente ale ceaiului verde îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai bune produse pentru tratarea tenului gras,cu pori dilataţi sau afectat de acnee. Aplică zilnic pe tenul curat comprese călduţe cu ceai verde,sau pulverizează pe faţă ceai concentrat după demachiere.

5. Ceai verde pentru ten - Detoxifiere eficientă

Două-trei căni de ceai verde pe zi contribuie la curăţarea porilor în profunzime,reduc inflamaţiile,reglează activitatea hormonală şi ajută la eliminarea toxinelor din organism.