Gemeni

Nativul Gemeni este atât de dual, încât şi în pat pare a fi două persoane diferite în acelaşi timp. Ba iubeşte cu foc, ba este o persoană rece şi instabilă. Uneori, încearcă să domine forţând nota, iar acest lucru poate să îl dezamăgească pe partener. În plus, are tendinţa să exagereze, lucru care nu îl avantajează absolut deloc. Poate ar fi mai bine să îşi găsească starea potrivită cu ajutorul preludiului.

Rac

Nativul Rac este un om atât de sensibil, încât în timpul unei partide de amor, va face tot posibilul să îi spună partenerul cât de mult înseamnă pentru el şi cât de intens trăieşte clipa. Dacă are parte de o persoană la fel de sensibilă, s-ar putea să existe acea conexiune, însă dacă are în braţe o fire vulcanică, aceasta se va plictisi de îndată ce îi aude şoaptele şi dulcegăriile. În plus, nu se concentrează pe moment, ba chiar gândul îi zboară în altă parte.

Fecioară

Este poate cel mai plictisitor nativ, deoarece nu se gândeşte aproape niciodată la sex. Pur şi simplu, înainte de a face dragoste, pune în balanţă avantajele şi dezavantajele şi analizează fiecare detaliu cu minuţiozitate. Este o persoană mai rece când vine vorba de contactul fizic şi vede dragostea ca pe o înţelegere între parteneri, atât cât să le meargă bine amândurora. În plus, este atât de egoistă, încât rar acceptă să îşi ofere trupul ca pe o ofrandă.

Capricorn

Nativul Capricorn va face dragoste pentru că aşa trebuie, mai mult de nevoie, nu pentru că aşa simte. Întotdeauna va avea o doză de raţiune, chiar şi când iubeşte şi nu se va lăsa niciodată pradă instinctului. Este o fire care analizează totul dinainte, ba chiar are în minte cum se va desfăşura fiecare clipă în parte. Se poate spune că preferă să fie pregătit, pentru ca nimic să nu îl ia prin surprindere. Şi atunci...unde mai e plăcerea?

Peşti

Sensibil şi timid, nativul Peşti o poate da în bară rău de tot când vine vorba de sex. De aceea, ar fi indicat să îşi ia energia dintr-un pahar de vin roşu, altfel e posibil să se facă de ruşine faţă de partener. Îi place să facă dragoste, însă are mereu acea teamă de persoana cu care se iubeşte. Are o nesiguranţă pe modul în care arată şi nu ştie dacă se va ridica la nivelul aşteptărilor.

Sursă foto: www.elitedaily.com