Dimineaţa este momentul prielnic pentru activităţile solicitante, deoarece nivelul de energie este la cote maxime. Endorfinele secretate în timpul sexului îţi vor da o stare de bine pe tot parcursul zilei, iar cei din jur se vor întreba care este secretul pentru care radiezi de fericire.


Dimineţile câştigă clar teren în faţa serilor când vine vorba de tandreţurile în cuplu. Cea mai activă zi din punct de vedere sexual este sâmbăta, în jurul orei 9 dimineaţa.


Cuplurile care fac sex dimineaţa sunt mai fericite şi mai unite, deoarece corpul lor eliberează hormonul fericirii – oxitocina, spun experţii. De aceea, n-ar fi rău să iei în considerare sfatul lor şi să vezi dacă funcţionează şi în cazul vostru.


Un alt argument care ar trebui să te convingă că dimineaţa este perfectă pentru sex este acela că bărbaţii se trezesc în mod natural pregătiţi datorită erecţiei pe care o au dimineaţa. Aşa că de ce să nu profiţi?


Se poate întâmpla să vă treziţi cu o respiraţie nu tocmai proaspătă, de aceea există câteva soluţii în cazul în care pasiunea pune stăpânire pe voi până să apucaţi să vă daţi jos din pat. Ţine aproape de pat un pachet cu bomboane şi de ce nu, puteţi sări peste etapa cu săruturile fierbinţi şi să treceţi direct la acţiune.


Dacă eşti în criză de timp, poţi considera că ai făcut sport de dimineaţă, căci în urma unei partide de sex vei arde multe calorii. Şi asta într-un mod mult mai plăcut decât dacă ai fi mers la sală şi ai fi lucrat ore în şir.