Are o inteligenţă ascuţită, care pătrunde dincolo de aparenţe, şi o excepţională intuiţie, care îl face să ghicească intenţiile ascunse ale interlocutorului.  

Este extrem de tenace şi, dacă şi-a pus ceva în minte, va uza de orice mijloace pentru a-şi atinge ţelul. Privind atent, vei descoperi însă că străduinţele lui de a reuşi nu vizează puterea sau banii, ci sunt născute, de fapt, dintr-un fel de întrecere cu sine însuşi, din dorinţa lui de autodepăşire.

Într-o relaţie, el va caută o uniune profundă, indestructibilă. Din acest motiv, este foarte atent cui îi permite să pătrundă în câmpul său psihic.  

Mânat de sexualitatea sa puternică, de libidoul său de excepţie, va avea probabil multe experienţe amoroase. Caută femeia iniţiatoare, sublimă, care să-l ajute să atingă divinitatea, ca în practicile tantrice de cea mai pură sorginte.  

Pe de altă parte, este una dintre cea mai mofturoase zodii şi dacă te-a ales pe tine ar trebui să te simţi extrem de specială. De acum o să te bucuri de dragostea necondiţionată, devotamentul şi loialitatea lui.

Probabil că ţi-ai dat seama până acum că este vorba despre nativul Scorpion.


Sursă: eastrolog.ro