Deloc surprinzător, cei doi actori-dansatori erau consideraţi iubiţi şi în spatele scenei, lucru deloc greu de crezut având în vedere viaţa amoroasă bogată pe care a avut-o Ginger. De la cele cinci căsnicii ale ei şi presupusa aventură cu partenerul ei de pe marele ecran, Rogers a captat atenţia noastră, a tuturor, nu numai datorită calităţile profesionale pe care le etala în faţa camerei de luat vederi, ci şi din cauza cuceririlor amoroase pe care le-a făcut de-a lungul vieţii sale.

Cariera lui Ginger Rogers de actriţă şi dansatoare a fost una răsunătoare, întocmai ca viaţa ei privată. În 1929, avea numai 17 ani când a ajuns pentru prima dată la altar, alături de Jack Pepper. Cu toate că pe cei doi soţi îi lega pasiunea pentru dans, fiind parteneri pe scenă, soţii Pepper n-au rezistat mai mult de câteva luni împreună. Totuşi, n-au reuşit să-şi finalizeze divorţul decât după doi ani de la nuntă.

Imediat după despărţirea de primul soţ, Ginger şi-a găsit consolarea în braţele lui Mervyn Leroy. Idila lor a fost una de scurtă durată, însă cei doi amorezi au rămas prieteni buni pentru tot restul vieţii lor. Ginger şi-a pus pirostriile pentru a doua oară câţiva ani mai târziu, însă nici mariajul cu actorul Lew Ayres n-a fost unul pe viaţă. Şi asta din cauza ei...