Lady Gaga, nominalizată pentru interpretarea din „A Star is Born“ şi câştigătoare la categoria Cel mai bun cântec („Shallow“), a avut o prezenţă spectaculoasă la cea de-a 76-a gală de decernare a Globurilor de Aur.

Ea a îmbrăcat o rochie Valentino Haute Couture creată special pentru a aminti de ţinuta purtată de Judy Garland în varianta din 1954 a filmului cu acelaşi nume.Actriţa Gemma Chan a ales o rochie Valentino Haute Couture, cu pantofi de satin Christian Louboutin şi cercei cu diamante de la Forevermark.


Gazda galei Sandra Oh a schimbat trei ţinute pe parcursul ceremoniei.

Ea şi-a făcut apariţia pe covorul roşu purtând o rochie albă Versace. A purtat apoi o creaţie roşie a aceleaşi case de modă, iar când a primit trofeul pentru Cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune - dramă, o rochie albă cu mâneci grej metalizat semnată Stella McCartney. Emily Blunt a ales o rochie incrustata cu pietre pretioase de la Alexander McQueen.Julia Roberts, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă într-un serial dramă, pentru rolul din „Homecoming“ , a ales o rochie bej şi pantaloni bărbăteşti negri.