Hollywood-ul se mândreşte cu o mulţime de filme, care mai de care mai frumoase şi accesibile publicului larg. Indiferent că îţi plac filmele de comedie, de acţiune sau preferi dramele, întotdeauna vei avea o listă mare cu opţiuni. Din această cauză, alegerea filmului poate fi destul de dificilă, mai ales că în cinematografe toate titlurile filmelor sunt atrăgătoare. Pentru ca această decizie să fie mai uşor de luat, îţi propunem o serie de filme, pe care le poţi viziona vara aceasta, alături de cei dragi!

„Marea Ameţeală‟ (1993)

Cu siguranţă un film cu Ben Affleck şi cu Matthew McConaughey nu are cum să dea greş! Filmul „Marea Ameţeală‟ („Dazed and Confused‟) prezintă aventura unui grup de tineri, care se bucură de ultima zi de şcoală. Vacanţa adolescenţilor începe în Texas, cu multă aventură, nebunii, scandaluri între boboci şi probleme apărute la o petrecere mult aşteptată. Printre actorii care apar în acest film de numără: Jason London, Milla Jovovich, Parker Posey, Adam Goldberg, Joey Lauren Adams, dar şi Rory Cochrane.

„Fălci‟ (1975)

Pelicula „Fălci‟ („Jaws‟) este un thriller captivant despre un rechin care terorizează coasta din Noua Anglie. În acest film, din 1975, Roy Scheider, Robert Shaw şi Richard Dreyfuss joacă rolul a trei bărbaţi care pornesc în misiunea de urmărire a rechinului alb, care a atacat mulţi oameni de pe plajă, din staţiunea Amity Island. Aventura celor trei actori se rezumă la distrugerea ucigaşului, ce cântăreşte trei tone, este captivantă şi te ţine cu sufletul la gură, până la final.