Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir sau Sfântul Mare Mucenic Dimitrie a trăit pe vremea împăraţilor Diocletian si Maximian Galeriu (284- 311) si era fiul voievodului cetăţii Tesalonicului, botezat in taina de părinţii săi, de frica cruntelor prigoane împotriva creştinilor, scrie ziarulunirea.ro. An de an, creştinii îl sărbătoresc pe 26 octombrie, iar sute de mii de români poartă acest nume şi îşi serbează onomastica.

Citeşte şi: Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Dumitru. Ce nu este bine să faci pe 26 octombrie

Iată ce mesaje le poţi trimite celor care poartă numele Dumitru sau derivate ale acestuia:

Fie ca toate împlinirile, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni.

La mulţi ani si voioşie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulţi ani Dumitru!

Iţi urez ca ziua numelui sa iţi aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranţa iar anii ce vin sa iţi aducă numai împliniri si bucurii. La mulţi ani Dumitru!

Sfântul Dumitru să-ti dea sănătate si putere sa lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

In aceasta zi speciala iţi doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, si fie ca Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu in viată.

Multa sănătate, putere de munca si împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iţi dea Dumnezeu sănătate si linişte in suflet. Sa ti se împlinească visele si sa te poţi bucura de tot ce ai!

Citeşte şi: Rugăciunea către Îngerul Păzitor. Rosteşte-o în fiecare zi de joi şi vei scăpa de relele din viaţa ta

La mulţi ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!

La mulţi ani, Dumitru! Iţi urez ca ziua ta onomastica sa iţi aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranţa iar in lume sa găseşti numai fericire. La Mulţi Ani, Dumitru!

La mulţi ani de Sfantul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!