Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Taur

Puţine native sub alte semne sunt atât devotate precum femeia născută în zodia Taur. Au grijă să-şi păstreze prieteniile peste ani. Este răbdătoare şi-ţi arată respect. Chiar dacă faci greşeli mari în viaţă,ea îţi va rămâne alături şi te va ajuta,mai ales de dragul de a te vedea că te reabilitezi.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Rac

Protectoare ca o mamă,răbdătoare,împăciuitoare,îţi intuieşte starea de spirit şi adesea nu aşteaptă nimic la schimb când îi ceri ajutorul. Este vorba despre nativa în zodia Rac. E alături de tine când ai un necaz şi-ţi oferă umărul pe care poţi plânge. Are grijă să-şi păstreze prieteniile şi o relaţie bună cu cei din jur.

Cele mai înţelegătoare zodiifeminine-Balanţă

Într-o prietenă născută sub semnul Balanţă vei găsi întotdeauna sprijin. Ea te ascultă cu atenţie,caută cele mai bune sfaturi,te înţelege atunci când o lume întreagă te dezaprobă sau te judecă. Este împăciuitoare şi găseşte calea de a rezolva cele mai grele conflicte.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Săgetător

Generoasă,are o inimă mare şi iartă orice acelora care i-au ajuns la suflet,fie rudă,fie prieten. Chiar dacă ţine să spună ce o deranjează,ea nu te blamează,ci face asta pentru că doreşte să te ajute să evoluezi pe plan personal.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Vărsător

Nativa în zodia Vărsător este apreciată pentru abilitatea de a-şi face foarte mulţi prieteni. De asemenea,este prima care-şi înţelege amicii când au probleme şi oferă un sfat,un ajutorbănesc,orice e nevoie,fiind foarte generoasă din fire.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Peşti

Este sensibilă,blândă şi afectuoasă,ba chiar se pune pe sine mai prejos de ceilalţi uneori. Dă mereu dovadă de compasiune,venind în ajutorul celor care au nevoie de sprijin. Intuiţia o ajută să-şi dea seama în ce stare de spirit te găseşti şi vine în sprijinul tău,dovedind înţelegere. Tocmai această calitate face din ea o persoană popular în cercurile pe care le frecventează.

Sursă foto:Fotolia