Rac

Sensibil şi introvertit, nativul Rac este de părere că singurul loc în care se simte în siguranţă este propriul cămin, iar lumea este rea şi periculoasă. Uneori, are tendinţa să devină paranoic şi defensiv, când i se pare că cineva are ceva personal cu el. Prin refuzul şi seriozitatea sa ieşită din comun, va reuşi să îi împiedice pe mulţi să se apropie de el.

Scorpion

Nativul Scorpion ar trebui să mai zâmbească din când în când, asta dacă nu vrea să ajungă o persoană depresivă. Este mereu foarte serios şi parcă nu îşi dă voie să fie relaxat. Are numai probleme de rezolvat şi consideră că fericirea constă tot în seriozitatea cu care tratezi lucrurile.

Capricorn

Fire pragmatică, nativul Capricorn nu are timp de glume sau de lucruri care îi pun la îndoială seriozitatea. Concentrarea lui este admirabilă, însă trebuie să mai ia o pauză din când în când, să se deconecteze, altfel viaţa lui poate fi extrem de tristă şi monotonă. Este adevărat că e bine să îţi planifici totul, însă dacă uiţi să te bucuri de viaţă şi, mai ales de prezent, te poţi declara o persoană nefericită.

Peşti

Nativul Peşti tinde să ia totul în serios, chiar şi cele mai banale întâmplări. Chiar şi o critică constructivă îl poate ofensa, aşa că preferă să nu i se spună nimic, să nu i se facă observaţie niciodată. Pesimist din fire, nu acceptă nici măcar o glumă, ba chiar se îngrijorează dacă cineva glumeşte, iar încrederea în sine scade. Trebuie să se mai relaxeze din când în când şi să mai socializeze, pentru a ieşi din zona de confort.

Sursă foto: www.pexels.com