Copiii născuţi de alte mame sunt un adevărat un fenomen, iar multe dintre vedetele de la Hollywood au optat pentru această practică, din mai multe motive. Fie că au existat probleme medicale sau fie că şi-au pus cariera pe primul loc, multe dintre vedetele cunoscute şi-au dorit ca o altă femeie să le poarte în pântec micuţul.

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul Carrie Bradshaw din serialul „Sex and the City‟ a apelat la o mamă surogat împreună cu soţul ei, Matthew Broderick. Ei aveau deja împreună un fiu pe nume James, dar simţeau că familia lor nu era completă. Jessica l-a născut pe James la vârsta de 37 de ani, iar a doua oară i-a fost mai greu să rămână însărcinată din cauza unor probleme medicale. Aşadar, Jessica a apelat la o mamă surogat. În anul 2009, Sarah şi Matthew şi-au reîntregit familia cu gemenele Marion şi Tabitha, iar Jessica a declarat că această experienţă a fost la fel de extraordinară ca naşterea primului lor copil.

Kim Kardashian şi Kanye West

Actriţa Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au împreună patru copii frumoşi. La a doua sarcină, Kim a avut parte de mici complicaţii, motiv pentru care a pierdut foarte mult sânge şi a suferit o intervenţie chirurgicală complicată. Din acest motiv medical, Kim şi Kanye au apelat la o mamă surogat pentru următorii doi copii, Chicago şi Psalm.

Jimmy Fallon şi Nancy Juvonen