Este destul de evident când un talk-show merge bine. De obicei, show-urile de televiziune urmează acelaşi format: oaspetele spune o poveste despre viaţa lui personală sau despre carieră, îşi promovează cel mai recent proiect şi îşi încheie discursul cu o mulţumire graţioasă din partea gazdei. Dar, în unele cazuri, nu s-a întâmplat aşa. De multe ori, vedetele nu sunt pe placul gazdelor, iar prezentatorii sunt nevoiţi să le taie de pe lista invitaţilor. Ele sunt celebrităţile care interzise în show-uri cunoscute!

Joan Rivers

Rivers a fost prima femeie care a găzduit un talk-show, de noapte. Însă, în momentul în care a hotărât să îşi lanseze singură o nouă emisiune, producătorul emisiunii de noapte „The Tonight Show‟ i-a interzis acesteia să se întoarcă sau să mai apară în emisiune, timp de 30 de ani. Producătorul a susţinut că Joan Rivers nu a fost sinceră cu el în ceea ce priveşte plecarea ei din echipă. În anul 2014, Rivers a păşit din nou în platoul emisiunii, când Jimmy Fallon a preluat rolul de gazdă: „Mi-am adus aminte de cele mai frumoase amintiri din nopţile în care mi-am început cariera‟, a spus ea, pentru Variety.

Familia Kardashian

În anul 2012, gazda show-ului „Watch What Happens Live‟ a fost întrebată care este persoana pe care nu şi-ar dori-o în cadrul emisiunii sale. Anderson Cooper nu a numit o singură persoană, ci o întreagă familie - familia Kardashian. El a spus că nu îşi doreşte să îşi asocieze numele cu reality show-ul de televiziune al Kardashienilor, pentru că este „deprimant şi îngrozitor‟.