Fie că este vorba de monotonie, de lipsă de interes, de incompatibilitate sau de lipsă de sentimente, atât unii bărbaţi, dar şi unele femei, găsesc diferite motive de a înşela. Cel mai probabil, asta s-a întâmplat şi în rândul celebrităţilor, care în momentul în care au fost prinse pe picior greşit, au apărut în paginile multor publicaţii importante, iar ştirile au făcut înconjurul lumii. Astăzi, ne reamintim de cazurile, care i-au surprins pe mulţi fani, care nu ar fi crezut niciodată că aceste vedete sunt capabile să îşi înşele partenerii. Iată care sunt vedetele „care au călcat strâmb‟! 

Jay-Z

Deşi are o familie frumoasă şi nimeni nu s-ar fi gândit că Beyonce ar putea fi înşelată, artistul Jay-Z a recunoscut în faţa tuturor că a călcat strâmb, după ce în presă s-a speculat că ar urma să divorţeze de artistă. Se pare că Jay-Z ar fi avut mai multe aventuri pe parcursul căsniciei, indifelităţi care au inspirat-o pe Beyonce să îşi lanseze albumul de succes „Lemonade‟. Piesele artistei vorbesc despre o femeie rănită de infidelitatea iubitului şi oferă detalii despre o altă femeie din viaţa lui, „Becky cea cu părul frumos‟.

Jennifer Lopez

Puţini ştiu că Jennifer Lopez a fost căsătorită cu coregraful Cris Judd, pe care l-a cunoscut la filmările videoclipului „Love Don't Cost a Thing‟. Din păcate, căsnicia celor doi a durat doar doi ani, din lipsă de compatibilitate. Totodată, gurile rele spun că motivul real al despărţirii ar fi fost faptul că J-Lo l-ar fi înşelat pe Cris cu Ben Affleck, actorul cu care Jennifer Lopez s-a împăcat, de curând, după despărţirea de Alex Rodriguez.