Cântăreaţa susţine că s-a îngrăşat 6 kg în decursul a două luni. Cu toate că ţinea dietă sau avea grijă la ce şi cât mănâncă, Celia se îngrăşa mereu. A mers la medic şi a aflat adevărul. Celia era stresată şi corpul ei secreta mult cortizol, un hormon produs de stres.

Celia s-a îngrăşat din cauza unui hormon

„În prima lună, în momentul în care am început să observ că pun kilograme pe mine, mi-am dat seama că nu e normal, pentru că eu nu schimbasem absolut nimic la modul meu de viaţă, absolut nimic. În a doua lună am început să ţin un mini-regim, adică cu mai puţin carbohidraţi.

Eu mă îngrăşam şi mai mult. Începuse din România şi a continuat în Australia. În Australia mi-am făcut analizele şi am aflat de acest hormon, cortizol, care este un hormon al stresului. Pentru că am avut o perioadă mai grea, ultimul an a fost puţin mai greu pentru mine, mai plin… şi uneori nu ştiu să fac faţă…

Celia, grasă din cauza cortizolului (stres)

Eu sunt convinsă că sunt foarte multe femei care se îngraşă din nimic şi nu ştiu că acest hormon face ravagii. Mi s-a spus că nu există un tratament, doar că este foarte important să încerc să reduc stresul. Mi s-au recomanndat nişte medicamente naturiste. Sunt ceaiuri. Cred că lucrurile acestea te pot ajuta mai mult decât crezi.

Pentru mine chiar a fost ceva nou că un hormon poate să mă dea peste cap atât de tare. Să tot pun kilograme. Am zis: mă, trebuie neapărat să mă duc să aflu care este problema, că dacă eu în două luni am pus şase kilograme, înseamnă că în şase luni voi pune 15, într-un an voi pune 30 de kilograme. Pentru că nu aveam ce să-i fac. Aveam grijă ce mănânc şi tot mă îngrăşam”, a explicat Celia. 

Citeşte şi: Cum a slăbit Bianca Rus 60 de kg

Citeşte şi: Dietă Paula Chirilă. Cum a topit 15 kg şi celulita de pe corp