Postoperatoriu, centura va fi purtată, în cazul în care au existat probleme la naştere, după perioada de aşteptare indicată de medicul specialist, pentru a evita orice neplăcere. Cu acordul acestuia, purtarea unei centuri va încuraja organismul la o recuperare mai confortabilă. Practic rolul său va fi de a susţine fibrele musculare alungite, slăbite, în ideea de a ajuta la antrenarea lor şi o refacere mai eficientă.

În întâmpinarea celor care se orientează după corsete şi lenjerie modelatoare postnatale iese Clessidra.ro, un eshop specializat în astfel de produse. Centura este articolul recomandat în cazul în care naşterea a fost prin cezariană, adaptată astfel ca purtarea ei să fie sigură.

Modelare postnatală sigură, cu centurile profesionale de la Clessidra

Proaspetele mămici pot opta cu încredere pentru astfel de produse testate, alegând modelul de centură care să asigure recuperarea după o naştere normală, ameliorând durerile specifice. Comode şi eficiente, corsetele care se regăsesc în portofoliul magazinului, la fel ca şi sutienele pentru alăptare, sunt de asemenea recomandări spre care acestea îşi pot îndrepta atenţia. Top of Form

Semnele lăsate de operaţia de cezariană, adică simptomele resimţite în zona abdominală, lombară şi a spatelui, în funcţie de fiecare în parte, pot fi ameliorate şi mai uşor vindecate cu un astfel de produs. Alegerea unei mărimi corespunzătoare, dar şi a unui model care să corespundă cu nevoile este cea care va susţine o recuperare mai rapidă. Siguranţa alegerii o dictează şi recomandările experţilor Clessidra. Spre exemplu, în cazul naşterii prin cezariană, în primele 2 luni sunt mai potrivite centurile special dedicate, respectiv articolele din colecţia Luxury, de pe site. Acestea susţin refacerea şi retragerea burţii, practic oferă ajutor procesului de modelare după naştere.

Nu în cele din urmă, de ştiut este cât de mult contează materialul din care centurile sunt confecţionate. Nu trebuie pierdut din vedere faptul că pielea va fi sensibilă după naştere, deci e de preferat un material natural de tipul bumbacului, în combinaţie cu un material elastic. Poate fi vorba chiar de iritaţii sau răni, a căror vindecare trebuie susţinută.

Susţinerea ideală este oferită de produsul ideal, iar Clessidra dispune în acest sens de modele diverse. Un sfat este de a aplica centura în poziţia culcată, pentru a beneficia de rezultate optime, ataşată fiind pe musculatura abdominală când se află într-o stare relaxată.

Proaspetele mămici se pot bucura astăzi de o refacere mai puţin disconfortantă atunci când aleg să poarte o centură pentru modelare postnatală, comandând modelul potrivit de pe Clessidra.ro.