Cheesecake cu Amarula

1 61676 original jpg jpeg

De când am făcut cunoştinţă cu Amarula, o cremă de lichior senzaţională şi gustoasă, am tot folosit-o . Astăzi vă dezvălui o reţetă de cheesecake aromat cu această minunată băutură care este obţinută din marulă, un fruct din Africa de Sud.

Preîncălzim cuptorul la 175ºC sau la foc mediu dacă folosim cuptor cu foc. Pisăm biscuiţii cu ajutorul unui blender vertical sau al unui robot de bucătărie.

Temperăm (topim) untul la bain-marie şi-l amestecăm bine cu biscuiţii zdrobiţi până obţinem o compoziţie omogenă. Aşezăm hârtie de copt în tavă,punem amestecul de biscuiţi cu unt şi îl întindem cu mâna pe toată suprafaţa tăvii.

Urmează compoziţia

Într-un castron,amestecăm crema de brânză,smântâna de gătit,ouăle,zahărul şi Amarula...Citeşte continuarea reţetei AICI.