Cheesecake cu mere şi caramel

1 73048 original jpg jpeg

Aceast delicios desert este uşor de preparat. În locul clasicelor felii triunghiulare de cheesecake, poţi prepara desertul într-o tabă mare şi îl poţi tăia în felii pătrate. Combinând caramelul cu merele, vei descoperi o variantă câştigătoare, cu care îi vei cuceri pe cei mici.

Ingrediente

100 g biscuiţi graham fărâmiţaţi

4 linguri unt nesărat,topit

70 g zahăr tos+1 lingură

½ linguriţă scorţişoară

2 mere mici,descojite,fără cutia cu seminţe,tăiate cubuleţe

450 cremă de brânză moale

2 ouă

15 caramele

1 lingură apă

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul. Tapetezi o tavă pătrată cu folie de aluminiu,inclusiv pe margini. Combini biscuiţii graham fărâmiţaţi cu untul topit într-un bol mic,apoi torni compoziţia în tavă şi o apeşi bine pe fundul tăvii.