"Salut, sunt Kobe! Îmi place să gătesc, să mănânc şi să explorez în bucătărie", aşa arată descrierea de pe pagina lui de Instagram. 

Mama sa, Ashley Wian, a declarat pentru CNN că tutorialele au început ca o modalitate de a împărtăşi entuziasmul şi pasiunea fiului ei în bucătărie cu prietenii şi familia.

"Gătitul este doar unul dintre multe lucruri pe care Kobe le face acasă. S-a distrat atât de mult gătind, încât am decis să înregistrez ceea ce face pentru a împărtăşi iniţial cu prietenii şi familia. Am creat contul de Instagram la sfârşitul lunii februarie. A avut aproximativ 200 de urmăritori până pe 15 aprilie, apoi a sărit! 100.000, 200.000, 500.000... şi cu siguranţă nu am anticipat asta!", a povestit mama lui Kobe. 
 

Atât ea, cât şi tatăl lui Kobe, Kyle, sunt mândri să afle că fiul lor aduce un zâmbet pe feţele oamenilor din întreaga lume, mai ales într-un moment în care este nevoie atât de mult de acest lucru. 
 
"Ne place că, prin intermediul lui, părinţii au fost încurajaţi să-şi aducă copiii în bucătărie şi să se aşeze şi să mănânce ca o familie. Acest lucru reprezintă un obicei extrem de important în casa noastră”, a mai precizat mămica chefului. 
 
 
Mama lui stă lângă el în afara cadrului de filmare în cea mai mare parte, dar este întotdeauna acolo, în cazul în care se varsă ceva sau se adaugă prea mult piper. Mai mult decât atât, îi înmânează ingredientele şi îi permite să agite, să stropească şi să bată vasele cât mai bine.
 
"Cercetează noi ingrediente, simte texturi noi, învaţă abilităţi practice precum turnarea, scobirea şi măsurarea. El a deprins foarte bine atât de multe abilităţi motorii doar ajutându-mă în bucătărie. Da, devine dezordonat, dar asta este. O mizerie este doar o mizerie! Poate fi curăţată! Amintirile pe care le facem vor dura pentru totdeauna", a mai spus mama lui Kobe. 
 

FOTO: food.manoramaonline.com