Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citeşte şi: Reţeta lui chef Sorin Bontea pentru o friptură fragedă de miel. Se topeşte în gură!

„În prima mea tinereţe mergeam mult pe munte cu cortul în tot felul de expediţii. Acum, la a doua tinereţe m-am gândit să încerc şi asta. Dacă tot nu m-am mobilizat să merg la sală, în Asia Express nu voi avea de ales. În momentul de faţă, cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu Fodor, pentru că am descoperit că avem amândoi aceleaşi tabieturi...şi că ne trosnesc genunchiiJ  Despre spiritul meu de competiţie nu vă mai zic, bănuiesc că aţi văzut deja ce se întâmplă la Chefi la cuţite”, a declarat Chef Sorin Bontea care lasă gătitul pentru a se aventura în experienţa Asia Express, sezonul 3.

Oase, câştigătorul sezonului 2 Asia Express, este noul coprezentator al Ginei Pistol

Oase va face "echipă" cu Gina Pistol la prezentare, show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor. După ce a tecut cu brio prin experienţa de concurent, Oase va începe de data asta o nouă aventură.

„Am emoţii la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea.  Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experienţa Asia Express, m-am bucurat aşa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.  Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine şi Taiwan, la pachet cu tot felul de poveşti despre aceste locuri”, a povestit Oase.