Fotomodelul american, Christie Brinkley, a devenit faimoasă pe plan internaţional, începând cu sfârşitul anilor 1970, prin trei apariţii consecutive pe coperta „Sports Illustrated Swimsuit Issue‟, până în 1981. De-a lungul timpului, ea a apărut în peste 500 de coperte de reviste cunoscute, printre care Playboy şi Allure.

Într-un interviu pentru „Westlake Malibu Lifestyle Magazine‟, Christie Brinkley a vorbit despre evoluţia industriei, dar şi despre viaţa ei de familie.

„Femeile tinere obişnuiau să se compare cu modele slabe, care nu semănau deloc cu ele. Acum, când deschizi o revistă de modă, vezi oameni de toate vârstele, de toate etniile şi cu toate formele. Este important să încetăm să ne comparăm cu alte femei. Toată lumea este unică. De asemenea, este important ca societate, să încetăm să judecăm oamenii şi să încetăm să folosim cuvinte care sunt îmbibate în negativitate‟, a spus fotomodelul.

Christie Brinkley este mamă a trei copii; ea are un băiat pe nume Jack Paris (26 de ani) şi două fiice, Sailor Lee (23 de ani) şi Alexa Ray (35 de ani). De-a lungul timpului, ea i-a insuflat copiilor principiile sale de viaţă şi, drept urmare, aceştia le urmează cu stricteţe.