Cine este soţia lui Dan Capatos

Monica este şi ea jurnalist, profesia comună fiind cea care i-a unit, iar povestea lor pare desprinsă din filme. Atunci când s-au cunoscut, amândoi erau implicaţi în alte relaţii. Ba mai mult, Monica urma să se căsătorească cu un alt bărbat. Cei doi au decis să pună punct relaţiilor din acel moment şi să fie împreună. 

„Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât. A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată", a povestit în trecut Dan Capatos.

Şi se pare că nu au greşit atunci când au decis să formeze un cuplu. Sunt împreună de aproape 20 de ani şi relaţia lor este în continuare încă una strânsă, mărturiseşte prezentatorul tv.

"Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos într-un interviu pentru Taifasuri.

Cei doi au împreună un băieţel, Andrei, în vârstă de opt ani. 

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani", a dezvăluit Dan Capatos la Răi da’ buni!.

 

Dan Capatos, de la Evenimentul Zilei, la Playboy

Dan Capatos debutat în presă scrisă la 19 ani la Evenimentul Zilei unde a ajuns până în poziţia de redactor-adjunct. După ce a plecat de la Evenimentul Zilei, s-a angajat la Playboy junior editor. Plecând de la ultimul loc din echipa a ajuns editor executiv, conform fanclub.ro. El a demonstrat că o poate oricând de la capăt. În anul 1993, el a refuzat o ofertă de la Pro TV şi a continuat să lucreze în presa scrisă.

A intrat, apoi, în lumea televiziunii şi a început cu emisiunea VDTV la Antena 3. După care s-a mutat la Antena 1 a ajuns că şef de secţie în departamentul monden de la Observator, fiind cea mai mică secţie a departamentului. Ulterior a prezentat emisiunea “Dimineaţă devreme” împreună cu Cristina Cioran şi Cristina Dochianu.

Datorită umorului său, dar şi stilul uneori tranşat de a vorbi, Dan Capatos a ajuns prezentatorul show-ului de noapte „Un show păcătos'. La acea vreme, asistenţii săi erau Bianca Drăguşanu şi Mircea Stoian. În prezent, Dan Capatos este prezentatorul emisiunii Xtra Night Show.