Ciorbă de perişoare cu orez – Ingrediente

Pentru perişoare:

450 g carne tocată de porc
1 1/2 linguriţă sare
1/3 linguriţă piper,
1/3 linguriţă amestec de legume şi condimente

Pentru ciorbă:

3,5 litri apă
6-8 cartofi,tăiaţi cubuleţe
200 g orez cu bobul lung
1 ceapă mare,tocată
2 morcovi,daţi prin răzătoare
3 linguri ulei
1 roşie
3 linguri ketchup
1 1/2 lingură smântână
2 linguriţe sare
2 linguriţe amestec de legume şi condimente
1/2 linguriţă piper
verdeaţă proaspătă
borş,după gust

Ciorbă de perişoare cu orez – Mod de preparare

Fierbi 3,5 litri de apă într-o oală,la foc mare. Tai cartofii cubuleţe,speli orezul în apă rece de mai multe ori.

Află restul cum să prepari această reţetă delicioasă pe clickpoftabuna.ro