Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au fost surprinşi împreună la munte, iar cea care a publicat imaginile a fost chiar cântăreaţa.

În imaginile făcute publice pe Instagram, Claudia Pătrăşcanu apare alături de Gabi Bădălău şi cei doi copii ai lor şi par să se distreze pe cinste.

Claudia Pătrăşcanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău: ”Cineva pe care l-am iubit şi l-am respectat a făcut acest lucru fără să se gândească”

Imediat după apariţia acestor imagini, artista a fost asaltată de întrebări privind o eventuală împăcare, însă vedeta nu a răspuns.

Anunţul privind divorţul, făcut public de Claudia Pătrăşcanu

După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni…… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!

Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate.

Claudia Pătrăşcanu a rupt tăcerea despre divorţul de Gabi Bădălău: ”Va urma un proces lung şi anevoios!”

M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul»……. şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook, pe 12 august.