La mai bine de o lună de zile de când a uimit pe toată lumea cu transformarea ei, Cleopatra Stratan a făcut publică o fotografie în care apare în costum de baie, însă imaginea n-a fost apreciată de fani.

Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

Artista a a postat pe Instagram o fotografie realizată în timpul filmărilor pentru melodia „Angela”, lansată în urmă cu aproximativ patru luni. În poză, artista este îmbrăcată într-un costum de baie întreg, iar acest lucru nu a fost pe placul unora dintre fani.

Chiar dacă mulţi internauţi au afirmat că artista arată foarte bine şi că nu mai aminteşte deloc de fetiţa care cânta „Ghiţă”, au existat şi fani care au pus-o la zid pe Cleopatra Stratan.„Încet-încet te strici şi tu ca restul vedetelor”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase, potrivit Perfecte.ro

Artista născută în Republica Moldova are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţă unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Cleopatra Stratan, apariţie răvăşitoare pe internet. Fiica lui Pavel Stratan şi-a uimit fanii cu un decolteu ameţitor

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări că Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deşi trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţă cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară.