De peste 11 ani, locurile de joacă Gymboland din Bucureşti şi din ţară le oferă posibilităţi nelimitate de distracţie copiilor cu vârste cuprinse între 0 si 12 ani, dar şi acces la ultimele tehnologii. Stimularea creativităţii prin joacă este cea mai eficientă modalitate prin care cei mici asimilează şi reţin informaţiile. Într-un mediu în care toti copiii sunt fericiţi şi în care siguranţa lor este pe primul loc, se vor naşte întotdeauna cele mai frumoase poveşti ale copilăriei.

Personajele din basme, poveştile cu prinţi şi zâne, ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional, dar şi cel mai eficace sisteme de siguranţă asigură supremaţia Gymboland în domeniul spaţiilor de joacă educaţionale. Educaţia, dezvoltarea creativităţii şi fericirea copiilor sunt premisele vizate de Gymboland în extinderea locurilor sale de joacă.

Gymboland are o expertiză de peste 11 ani în domeniul entertainment-ului educaţional. În total, în România, sunt 9 spaţii de joacă: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Băneasa, Gymboland Veranda, în Ploieşti Gymboland Shopping City şi AFI Ploieşti, iar în Constanta Gymboland Maritimo şi City Park- cel mai nou membru al familie Gymboland.

Participă la concurs!

Răspunde printr-un comentariu la acest articol la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga unul din cele 10 vouchere în locaţiile din Gymboland:

Întrebare: care este cea mai nouă locaţie Gymboland ?

1. City Park Mall Constanţa

2.Gymboland Ploieşti Shopping City

3.Gymboland Băneasa Shopping City