În Club Tefal fidelitatea este răsplătită

În luna aprilie, la înscrierea bonului fiscal care atestă achiziţionarea oricărui produs de bucătărie Tefal participant în campanie, primeşti 10 puncte extra, la validare, cu ajutorul cărora îţi poţi alege un alt produs tefal dintre-o listă publicată pe site-ul companiei.

Mai exact, dacă ai cumpărat orice electrocasnic Tefal din categoriile: aparate electrice de gătit, prepararea alimentelor & mic dejun, înregistrezi factura pe clubtefal.ro, iar când acumulezi numărul de puncte necesar, te poţi bucura de produsele dorite din catalogul disponibil pe site. De exemplu, dacă un participant a înscris un produs participant a cărui valoare cu TVA pe factura fiscală/bonul fiscal este de 200 de lei, participantul acumulează, în urma validării înscrierii, 20 de puncte în contul său. Participantul poate înscrie mai multe bonuri, dar nu mai mult de trei pe zi.

Găteşti ca un adevărat CHEF

Mesele de sărbători sunt prilej de voie bună alături de cei dragi. Tocmai de aceea, în Club Tefal găseşti reţete cu bunătăţi, care abia aşteaptă să fie savurate la masa de Paşte. Iar când vine vorba de cozonac,  Chef Adrian Hădean propune o reţetă cu un “ajutor” de nădejde: Masterchef Grande de la Tefal. Elegant, dar în acelaşi timp robust (corpul din metal şi kit de patiserie din aluminiu turnat de foarte bună calitate), cu o capacitate a bolului de până la 6.7 kg şi motor puternic de 1500W, acesta frământă mai repede şi mai bine. Fără prea mult efort, poţi pregăti un cozonac gustos.