Şuviţe răsucite şi tapate

Dacă ai părul lung şi bogat,poţi încerca nodurile obţinute din păr. Şuviţele împletite,răsucite sau tapate şi modelate după bunul tău plac,pot lua forme deosebite şi se fixează cu ajutorul agrafelor discrete şi al bobocilor de trandafiri.

Bucle în fel şi chip

Uşor de aranjat,buclele lejere,accesorizate cu un voal lung sau cu o coroniţă,sunt o alegere inspirată,ce se asortează la orice rochie. Dacă vrei o coafură şi mai complicată,poţi combina împletiturile cu bucle rebele. Pentru un look retro,onduleurile trebuie să fie strânse,fără fire răzleţe sau accesorii extravagante.

Vintage e... fantastic

Pentru un look de mireasă foarte original,nu ezita să-ţi aranjezi părul după moda sofisticată,dictată de aerul vintage. Acest stil evidenţiază o doză de rafinament. Îţi poţi face o buclă întoarsă în faţă şi un coc dichisit într-o parte sau mai multe forme geometrice,care să fie atent dimensionate.

Cocul asimetric

Coafurile aranjate pe o parte conferă reprezentantelor sexului frumos un aspect senzual,deosebit. În funcţie de lungimea părului,testează mai multe opţiuni. La mare căutare în această vară sunt cocurile asimetrice,împodobite cu accesorii:bijuterii,perle sau aranjamente florale. Pot fi purtate cu uşurinţă atât în ziua nunţii,cât şi la cununia civilă.

De efect:împletiturile

Împletiturile rămân în trend şi în acest an şi asta pentru că se potrivesc oricărei mirese,fie ea o fire clasică sau nonconformistă. Nota de romantism a acestor tipuri de coafuri este irezistibilă. De exemplu,poţi încerca să-ţi împleteşti părul în faţă,sub forma unei coroniţe,iar la spate îţi poţi face un coc discret,mai „cuminte“.

Variante pentru părul scurt

Deşi pare greu de crezut,părul drept poate arăta foarte elegant,mai ales dacă îl ai scurt sau mediu,tuns bob. Poţi accesoriza podoaba capilară cu o coroniţă discretă sau cu o tiară bătută cu pietre preţioase.