Coafuri pentru păr rar şi lung-Ondulat şi răvăşit

 

Părul rar tinde să fie şi moale,deci greu de coafat,însă cu toate opţiunile de produse de styling poţi uita de problema asta. Ai nevoie de câteva bigudiuri de diferite mărimi,fixativ şi puţină răbdare. Pulverizezi fixativ şi înainte şi după ce îţi pui pe „moaţe” părul,iar la sfârşit,tapezi în vârful capului,pentru extra volum.

 

 

Coafuri pentru păr rar şi lung-Coc cu volum

 

În momentul în care părul este prins în coc,este dificil să faci diferenţa dacă părul este bogat sau rar... aşa că,o astfel de coafură este fix ce ai tu nevoie. Experimentează şi vezi ce tip de coc ţi se potriveşte. Şi,indiferent ce alegi,înainte de a prinde părul,dă-te cu fixativ şi tapează-l.

 

 

Coafuri pentru păr rar şi lung-Coadă de cal „spilcuită”

 

Prinde-ţi părul într-o coadă de cal elegantă. Este o coafură rapidă şi uşoară,iar look-ul obţinut este unul sexy şi sofisticat. Ai grijă la elasticele folosite,ca să nu agresezi integritatea firelor de păr.  

 

 

Coafuri pentru păr rar şi lung-Cărare pe mijloc

 

Da,ştim,nu este o coafură în sine,însă,ca sfat,este unul de milioane. Hai să-ţi spunem de ce. În momentul în care adopţi o cărare pe una din părţi,desparţi părul în suviţe inegale (una mai groasă,alta mai subţire) şi evidenţiezi astfel cât de rar îţi este părul. Optează pentru varianta pe mijloc,care echilibrează şi încadrează frumos chipul,indiferent de fizionomie.