Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2016. Bob scurt

Tunsorile tip bob nu se vor demoda niciodată şi te poţi juca cu paleta de culori în funcţie de preferinţe. Pentru un efect cromatic frumos îţi poţi vopsi părul într-o nuanţă de roşcat caramel,cu câteva şuviţe blonde în creştetul capului,iar baza părului mai închisă,spre brunet. Este o coafură uşor de întreţinut,perfectă pentru femeile mereu ocupate dar care vor să fie cochete.

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2016. Şuviţe dezordonate

Această cofură este perfectă pentru doamnele blonde sau cărora le stă bine vopsite în nuanţe de blond. Pentru a obţine acest efect cromatic este nevoie de trei nuanţe de blond şi de o coafeză pricepută. Secretul acestei coafuri este să faci să pară firul de păr mai gros decât este în realitate. Umezeşte părul cu puţină spumă,ondulează-l puţin şi trage buclele cât poţi de mult,astfel încât să creezi efectul de păr dezordonat.

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2016. Bob ondulat

Dacă ai părul ondulat natural atunci nu mai trebuie să-ţi baţi capul cu bigudiuri sau ondulatoare de păr. Tunde-l bob mediu şi fixează coafura cu puţină spumă.

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2016. Tunsoare pixie

Nu-i aşa că te-ai îndrăgostit de această tunsoare? Este atât de uşor de întreţinut şi arată grozav. Tuşa de culoarea de nuanţa levănţicii este exact ceea ce trebuie pentru a scoate din anonimat blondul cenuşiu al părului.

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2016. Bob asimetric

Dacă ai firul subţire,atunci o soluţie ca să pară părul mai bogat este să-l tunzi asimetric. Optează pentru o culoare deschisă,astfel încât lumina să se reflecte uşor,iar bobul asimetric să fie cât mai vizibil.

Credit foto:http://hairstylesweekly.com