Când are loc o potrivire remarcabilă de evenimente sau de circumstanţe, oamenii se împart în două tabere: cei care nu cred în coincidenţe şi cei care atribuie imediat un sens celor întâmplate.

De-a lungul timpului, au avut loc multe evenimente importante, care par a fi prezise cu mult timp înainte. Citeşte mai departe pentru a afla care sunt aceste coincidenţe şocante, ce îi vor face chiar şi pe cei mai sceptici să creadă în soartă!

Asasinarea preşedinţilor Lincoln şi Kennedy

Au existat doar patru preşedinţi ai Statelor Unite care au fost asasinaţi în timpul mandatelor. Primul, Abraham Lincoln, iar ultimul John F. Kennedy. Asemănările dintre ei au fost remarcabile, în momentul morţii.

Ambii preşedinţi au fost împuşcaţi în ceafă, în vinerea dinaintea unei sărbători majore, în timp ce stăteau lângă soţiile lor, care nu au fost rănite. Amândoi se aflau în prezenţa unui alt cuplu, iar în fiecare caz, acel bărbat a fost şi el rănit de asasin. După ambele asasinate, au existat afirmaţii conform cărora, împuşcăturile fatale veneau, dintr-o altă direcţie. Ambii asasini au 15 litere în numele lor. John Wilkes Booth l-a împuşcat pe Lincoln într-un teatru şi a fugit într-un depozit, iar Lee Harvey Oswald l-a împuşcat pe Kennedy dintr-un depozit şi a fugit într-un teatru.

Scufundarea Titanicului, un eveniment prezis?