Se potrivesc prinţul Harry şi Meghan Markle din punct de vedere astrologic? Ce indică semnele astrale care îi guvernează pe cei doi şi ce are de spus horoscopul chinezesc pe această temă?

Meghan, un Leu regal – prinţul Harry, o Fecioară orientată spre familie

Soţia lui Harry s-a născut la 4 august, ceea ce înseamnă că este în zodia Leu. Caracteristicile Leului sunt pasiunea, căldura şi capacitatea de a fi extrovertit. Cu toate acestea, nativii se pot lupta cu nesiguranţa şi se îngrijorează excesiv cu privire la ceea ce cred alţii despre ei. Tânjesc să fie în lumina reflectoarelor şi sunt adesea asociaţi cu regalităţile şi personalităţile din funcţiile de de conducere – până aici, am putea să spune că i se potriveşte mănuşă lui Meghan.

Harry s-a născut la 15 septembrie, ceea ce înseamnă că semnul său solar este Fecioară. La fel ca prinţul Harry, Fecioarele sunt adesea orientate spre familie, devotate casei. Sunt nativii care rămân la vatră, se căsătoresc şi au copii, pentru că simt că ăsta este scopul lor. Practice, logice şi cu abilităţi de susţinere şi încurajare, Fecioarele pot fi exagerat de perfecţioniste şi reticente când vine vorba să îşi împărtăşească sentimentele în mod deschis.

Legătura Leu-Fecioară, dintre Meghan şi Prinţul Harry, este una oarecum rară, din cauza numeroaselor diferenţe dintre semne. Cei mai mulţi Lei dramatizează cu talent şi pot juca roluri apreciate de publicul larg, în timp ce Fecioarele sunt adesea liniştite, precaute şi mai rezervate.

Cu toate acestea, Fecioarele obişnuiesc să ofere suport Leilor, atunci când aceştia din urmă îşi doresc să ajungă în centrul atenţiei. Le oferă confort, securitate şi sprijin. Pe de altă parte, Leii le pot scoate pe Fecioare din carapace şi le ajută să-şi găsească vocea. Putem vedea cu siguranţă ambele tendinţe în legătura puternică dintre Meghan şi Harry.

Prinţul Harry s-a născut în anul şobolanului, iar Meghan e „cocoş‟