Bridget Marquardt a locuit în conacul Playboy 7 ani, între anii 2002 şi 2009. A apărut şi în serialul de televiziune „The Girls Next Door‟ alături de Madison şi Kendra Wilkinson, alte două prietene de atunci ale lui Hefner. După ce a găzduit un serial TV despre călătorii, a devenit investigator paranormal şi a găzduit propriul podcast, „Ghost Magnet‟, din 2019. Citeşte ce e spus Marquardt despre spiritele despre care crede că locuisc în fosta ei casă.

Fantoma femeii din dormitor

Marquardt a povestit că a văzut o fantomă în camera ei din conacul Playboy când locuia acolo cu sora ei, o prietenă şi câinele lor. „Vorbeam la un pahar de vin, cu televizorul pornit. Dintr-o dată, cu coada ochiului am văzut o femeie care stătea în dulapul meu. Nu exista nicio ieşire pe acolo, iar eu locuiam la etajul al doilea şi nu era altă uşă în camera mea, deci nu putea decât să intre pe fereastră", a spus tân Marquardt. Când s-a întors să privească femeia direct, aceasta a dispărut.

Ea crede că ştie şi cine era acea femeie. Marquardt a recunoscut-o pe femeia care a apărut ca pe o persoană pe care o mai văzuse la conac. „Chiar dacă am zărit-o doar cu coada ochiului, cred că am văzut destul de clar cine era. Sigur era o femeie şi avea un păr brunet, lung. Era foarte palidă, foarte slabă. Purta un tricou alb care părea mult prea mare şi blugi negri‟, şi-a amintit ea.

Cu câţiva ani înainte de a locui în conac, a rămas câteva zile acolo. Atunci a cunoscut-o pe acea femeie care era secretară la conac. Era foarte prietenoasă şi stăteau treze toată noaptea vorbind. „Era ca o mamă. Ştia despre toate animalele de companie şi despre toate fetele‟, a zis ea. Marquardt a aflat că a murit de cancer. „Sunt destul de sigură că ea a fost acolo şi cred că a venit să vadă schimbările de la conac, noul animal de companie care era acolo. A fost şocant, dar nu înspăimântător”, a continuat ea.

Personalul conacului, martor la manifestări ale unor spirite din conacul bântuit