Sâmbătă, 21 iulie 2018, la Bucureşti Mall-Vitan, la provocarea AVON şi pentru prima dată în România, trei dintre cele mai cunoscute bloggeriţe de frumuseţe se vor lupta pentru a realiza cele mai multe machiaje şi demachiaje în 60 de minute şi să stabilească un record personal de frumuseţe.

Trei concurente, o singură câştigătoare şi zeci de premii

Publicul larg este invitat să ia parte la eveniment şi să le susţină pe cele trei concurente de la ora 12,30, la Bucureşti Mall-Vitan, (etaj -1, în zona fântânii).

Marea confruntare Beauty Hour Challenge va avea loc între orele 13:00 şi 14:00 şi va fi transmisă live pe pagina de facebook AVONSpace.

Cei care vin să le susţină pe fete vor primi pe loc premii din partea AVON, din gama de demachiante Nutra Effects.

De la ora 14:30, tiubitoarele de frumuseţe sunt invitate să încerce să bifeze şi ele la rândul lor mici recorduri personale, în cadrul unor activităţi special organizate pentru publicul larg, precum: cel mai frumos machiaj de 10 minute sau duel de demachiere, cu zeci de premii formate din Beauty Kit-uri.

Ioana Dumitrache, Marilu Dobrescu şi Flavia Florea sunt cele trei bloggeriţe pasionate de make-up care se vor confrunta să realizeze cele mai multe machiaje & demachiaje în 60 de minute.