Toate declaraţiile lor sunt întoarse pe toate păriţile de presă şi public, aşadar sunt alese cu atenţie, iar comentariile personale, limitate la minimum. Totuşi putem afla de la cititorii pe buze ce spun regalităţile atunci când sunt singure. Iată ce conversaţii spumoase au descoperit ei!

În martie 2020, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au încheiat ultimele responsabilităţi regale înainte de-a ieşi complet din familia regală. Chiar în timpul ultimei lor apariţii în calitate de membri seniori ai monarhiei britanice, la un eveniment anual, denumit Commonwealth Service, organizat la Westminster Abbey, cititorii pe buze au stat cu ochii pe ceilalţi membri ai familiei regale, pentru a depista eventuale comentarii cu privire la turneul de „Adio!” al Ducilor de Sussex.  

În cartea Battle of Brothers, istoricul regal Robert Lacey a scris cea mai lungă frază pe care cititorii pe buze au reuşit s-o desluşească între Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton. „Dăm atâta mâna cu oamenii, încât a devenit de-a dreptul ciudat!”, a spus William adăugând: „O să avem nevoie de mult dezinfectant după toată chestia asta!” Acest comentariu poate fi considerat normal în ziua de astăzi, când restriecţiile anti-Covid sunt în vigoare, însă atunci încă nu se punea problema de igienizarea regulată a mâinilor.