Prima întâlnire de la Şcoala de SuperEroi va avea loc pe 7 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor, lângă Palatul Copiilor Bucureşti. Toată ziua, prin joacă şi activităţi sportive, creative, muzicale, prin experimente distractive, copiii îşi vor descoperi aici puterile interioare şi vor şti apoi să şi le activeze ori de câte ori au nevoie, la şcoală şi în viaţa de zi cu zi.

Fiecare SuperErou Itsy Bitsy va avea în parc zona lui distinct colorată, plină cu activităţi care stimulează în copii o anumită superputere. De exemplu, Spinner este in zona roşie a parcului şi stârneşte energia copiilor prin întreceri sportive şi hidratare.

Traseul senzorial din materiale naturale, care va fi în zona portocalie a lui Spark stimulează simţurile copiilor şi le activează puterea bunătăţii. Copiii vor putea intra în direct la radio din Radiomobilul Itsy Bitsy, să povestească ce puteri interioare au.

La Şcoala de SuperEroi, copiii care vor răspunde provocărilor din parc vor primi de la SuperEroii Itsy Bitsy brăţări cu superputeri potrivite abilităţilor lor, pe care le vor folosi tot anul scolar, pentru a-şi aminti ca pot să-şi activeze puterile interioare, ori de câte ori au nevoie, pentru performaţe de orice fel.

„Toţi copiii au puteri interioare, dar mulţi nu le conştientizează sau au uitat că le au şi prin urmare nu le folosesc. Astfel ei se comportă uneori cu frică, furie, timiditate etc. Nici părinţii nu îşi mai amintesc de aceste puteri interioare sau cred că ele au dispărut. De fapt, ele stau undeva ascunse în interiorul copiilor şi sunt puteri care abia aşteaptă să fie activate. Si asta vom face împreună la Şcoala de SuperEroi în parc sau la radio,” declară Nadia Tătaru, cofondatoarea Itsy Bitsy FM. 

Copiii se vor întâlni cu eroii din echipa Itsy Bitsy în parc, dar şi la radio, pe tot parcursul anului şcolar. Noua grilă radio este plină de emisiuni cu SuperEroi, creative, educative şi distractive. Itsy şi Bitsy vor face drumul spre şcoală şi grădiniţă mult mai distractiv, dimineaţa de la 7:00 la 9:00. Un nou prieten al copiilor la radio, Spinner îi va inspira să facă multă mişcare, să mănânce sănătos şi să aibă astfel mai multă energie.

La fel de nou în echipa Itsy Bitsy FM este şi SuperEroul ecologist Spark, care va descoperi cu cei mici ce pot face împreună pentru a avea cu toţii, oameni, plante şi animale o viaţă sănătoasă şi frumoasă. SuperZăpă, prietena copiilor, îi va asculta cu poveştile lor de peste zi, în fiecare seară, de la 18:00 la 20:00. Şi pentru că fiecare sfârşit de zi poate fi un prilej de petrecere în casele copiilor, la radio a venit DjDodi, care aduce muzică de dans potrivită distracţiei în familie, înainte de Povestea de Seară.

Şcoala de SuperEroi Itsy Bitsy este un eveniment organizat de Itsy Bitsy FM cu sprijinul primăriei Sectorului 4 şi susţinut de: AQUA Carpatica Kids, Aquafresh, BCR – Banca Comerciala Romana, Danonino, Essilor, Generali, Juland by Oti, LEGO şi Olympus .

Mai multe detalii se pot găsi pe www.itsybitsy.ro şi în Aplicaţia gratuită Itsy Bitsy FM.