Actriţa interpretează perfect o fetiţă rebelă, agresivă şi impredictibilă. Oriunde ajunge Benni, este dată afară. Are doar 9 ani şi tuturor le este frică de ea. Este deja ceea ce asistenţii sociali numesc un "copil-problemă" şi este clar că nu are de gând să se schimbe. Pentru că Benni are un singur ţel: să ajungă acasă, la mama ei! Angajaţii de la protecţia copilului încearcă din răsputeri să găsească un cămin stabil pentru Benni. Aşa ajung la  Micha, un psiholog specializat în management-ul agresivităţii, care o însoţeşte pe Benni la şcoală.O rază de speranţă îşi face apariţia. Va reuşi Micha acolo unde toţi ceilalţi au eşuat? Va primi Benni atenţia şi afecţiunea celor din jur?

,,Copilul-problemă“ vorbeşte despre relaţiile puternice şi speciale care se creează între copii şi adulţi, despre neputinţa unui sistem de a se descurca cu un copil cu probleme şi despre nevoia noastră, a tuturor, de a fi iubiţi şi înţeleşi.

Filmul este propunerea Germaniei la Premiile Oscar iar  în ţara de origine a depăşit, la nici o lună de la lansare, 500,000 de spectatori. În România ,,Copilul-problemă” a rulat în avanpremieră în competiţia TIFF 2019, unde, în urma votului spectatorilor, a primit Premiul Publicului.

Din 6 decembrie, ,,Copilul-problemă” va ajunge şi în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.