Click! După 12 ani de filmări renunţaţi la emisiunea ”Opriţi timpul”, de la Naţional TV. Ce v-a determinat să luaţi această decizie?
Corina Chiriac: Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea "Opriţi timpul!" de la Naţional TV, după 12 ani petrecuţi acolo. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat şi vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni şi jumătate mi-am reorganizat dulapurile şi sertarele din casă, am făcut curat şi mi-am reparat balconul care nu este mare.

Veţi colabora cu alt post tv?
Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea "Deschide poarta soarelui" şi m-a onorat această invitaţie, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani. Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine şi pe alti artişti să cânt în acest proiect de suflet, să vadă telespectatorii că existăm încă şi că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat şi că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde.

Cum au fost ultimii ani?
Am avut ultimii 15 ani foarte agitaţi, ani cu drumuri, concerte, spectacole, filmări şi aniversări. Şi vine o vreme când te întrebi ce faci cu viaţa ta. La câţiva ani vine o reorganizare. Anul trecut m-am serbat la 70 de ani la mai multe televiziuni, am lansat site-ul personal, albume, concert la Cerbul de Aur de 27 de minute cu Ionel Tudor, un an agitat. Am avut de filmat emisiunile pentru Crăciun şi Revelion şi iniţial, ştiu şi şefii de la Naţional TV, voiam să mă retrag după Anul Nou. Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct şi virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat şi m-am epuizat profesional. În momentul în care un artist nu mai vine cu ceva nou în faţa fanilor sai, cariera lui intra în derivă. Trebuie să vin cu ceva nou.Cum au fost ultimii ani?
Am avut ultimii 15 ani foarte agitaţi, ani cu drumuri, concerte, spectacole, filmări şi aniversări. Şi vine o vreme când te întrebi ce faci cu viaţa ta. La câţiva ani vine o reorganizare. Anul trecut m-am serbat la 70 de ani la mai multe televiziuni, am lansat site-ul personal, albume, concert la Cerbul de Aur de 27 de minute cu Ionel Tudor, un an agitat. Am avut de filmat emisiunile pentru Crăciun şi Revelion şi iniţial, ştiu şi şefii de la Naţional TV, voiam să mă retrag după Anul Nou. Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct şi virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat şi m-am epuizat profesional. În momentul în care un artist nu mai vine cu ceva nou în faţa fanilor sai, cariera lui intra în derivă. Trebuie să vin cu ceva nou.

Citeşte continuarea în click.ro şi află la ce lucrează Corina Chiriac şi ce va face în continuare.

FOTO Arhivă personală