Proiectul de casa nouă este pentru  toţi o adevărată jonglerie, multe ore petrecute cu reviste, cataloage, site-uri de internet, consultanţi de design interior, blog-uri cu această tematică, trenduri, dar şi trendsetteri în domeniu.

De mai bine de 5 ani auzim numele Annie Sloan rostit cu mare drag şi în România – femeie-mamă antreprenor, cea care a revoluţionat designul interior cu o vopsea decorativă versatilă denumită Annie Sloan Chalk Paint™, şi am devenit curioşi ce face ea, de are super mulţi fani pe tot globul, şi tot mai mulţi şi în România. 

Şi iată aşa proiectul nostru de casă nouă, şi în special încăperea care va deveni bârlogul copiilor s-a inspirat din fabuloasele realizări Annie Sloan.

Ce face Annie Sloan? Păi, vopseşte – dar vopseşte tot! Şi cel mai interesant lucru este că aceeaşi vopsea #anniesloanchalkpaint este folosită şi pentru pal, metal, scândură, fier, plastic, ţesături. Ne-am mirat, dar ne-am documentat! Şi bineînţeles când am văzut că sunt 44 de culori în paleta ei de vopsele am dorit să le încercăm pe toate! Ne-au surprins realizările celor care au încercat să creeze sentimentul de cuibuşor numită casă – astfel am hotărât că toate pot să aştepte, spre bucuria tuturor proiectul de casă nouă începe cu încăperea purtând numele de camera copiilor.


                                   

Mereu avem un obiectiv, nu l-am omis nici aici – acela de a folosi produse cât se poate de naturale, sustenabile, certificate şi dacă se poate realizate cu suflet. Ei bine, cu acest produs am bifat şi acesta pe lista noastră – deoarece #anniesloanchalkpaint este realizat într-o manufactură din Oxford, Anglia, folosindu-se de pigmenţi organici – aşa că o să avem culorile naturii în casa noastră, şi sunt concepute în aşa fel încât să nu dăuneze mediului înconjurător. Sunt foarte uşor de folosit şi vopsitul cu ele defapt este o magie transpusă în realitate. 

Dacă cumva credeţi că mobilierul, decoraţiunile vă vor da bătăi de cap, trebuie să ne credeţi pe cuvânt că trebuie doar să îndepliniţi trei paşi importanţi ca totul să fie o capodoperă personală: vopseşte, fixează cu lac sau ceară şi lasă-l să se usuce. Oare o fi atât de simplu?

Păi da! Foloseşte-te de imaginaţie, şi noi îţi venim în ajutor cu realizări pentru inspiraţie!

Pentru idei, inspiraţii şi mai multe informaţii vizitati pagina Facebook Annie Sloan Romania (https://www.facebook.com/AnnieSloanRomania/) sau pagina de Instagram (@anniesloanromania).