Cristale aducătoare de bani - Citrinul auriu, piatra comerciantului

Culoarea aurie a acestei pietre, numită şi piatra comerciantului, a fost asociată dintotdeauna cu luxul şi bogăţia. Acest cristal luminos atrage banii mai ceva ca un magnet, fiind ideal pentru persoanele care îşi doresc să un sprijin pentru a prospera în afaceri. Cu cât este mai strălucitoare nuanţa, cu atât are capacitatea de a respinge energiile negative şi de a alunga ghinionul. Convinşi că îşi vor mări veniturile, dar şi încrederea în sine, unii oameni obişnuiesc să păstreze piatra în seif sau în puşculiţă şi să o poarte ori de câte ori fac tranzacţii sau investiţii. Ca să atragi norocul de partea ta, ţine-o în palme şi gândeşte-te la dorinţele pe care vrei să ţi se  îndeplinească.

Jadul deschide toate uşile

În China antică, jadul era considerat un cristal al regalităţii, fiind la fel de preţios ca aurul şi mătasea. Şi astăzi piatra de culoare verde rămâne un simbol al bunăstării şi al norocului. Se crede că este bine să porţi un jad la mână sau la piept, dacă vrei să atragi bogăţia de partea ta. Este aducător de noroc, mai ales persoanelor care dezvoltă relaţii profesionale şi îşi lărgesc aria de interes. Este o piatră a oamenilor de succes, pentru că atrage noi oportunităţi şi te ajută să deschizi toate uşile când vine vorba de viitorul în carieră.

Cristale aducătoare de bani - Malahitul atrage bunăstarea

În Egiptul antic, malahitul a fost o piatră extrem de apreciată, datorită culorii speciale, de un verde pătrunzător, şi a puterii pe care o avea asupra oamenilor. Din malahit se confecţionau amulete şi scarabei aducători de noroc, iar pulberea de malahit era folosită ca material cosmetic, pentru colorarea pleoapelor. Se crede că piatra semipreţioasă, numită şi Piatra Călătorului, atrage bunăstarea materială şi are puterea de a spulbera orice îndoială sau teamă cu privire la bani. De asemenea, are un rol protector. Ea absoarbe toată energia negativă din jur şi transformă emoţiile negative în stări pozitive.

Peridotul dublează veniturile

Dintre toate pietrele verzi care te ajută să treci peste obstacolele de ordin financiar, peridotul este cel mai puternic cristal. Nu numai că te ajută să protejezi ceea ce ai câştigat până în prezent, dar te fereşte şi de pierderi. Poartă bijuterii decorate cu această piatră de o frumuseţe aparte, dacă vrei să ai mai multe şanse pentru a-ţi dubla veniturile. În perioadele în care te confrunţi cu pierderi băneşti foarte mari, poartă un talisman cu peridot, astfel încât energiile lui pozitive să te ajute să iei cele mai bune decizii şi să nu clachezi.

Cristale aducătoare de bani - Cuarţul îţi limpezeşte gândurile

Când te simţi nesigură pe investiţiile financiare sau când ţi-e teamă să rişti în afaceri, poartă cuarţ. Piatra te ajută să te bazezi pe intuiţie şi să îţi dai seama de ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Piatra elimină dezordinea din viaţa ta şi te ajută să îţi pui în ordine ideile legate de bani şi stabilitate financiară. Ţine-l în mâna stângă şi lasă-l să te ghideze spre obţinerea tuturor lucrurilor pe care ţi le doreşti în carieră.

Aventurinul, cristalul îndrăzneţilor

Când vine vorba de cristale aducătoare de bani, trebuie să ştii că aventurinul este o piatră care emană energii pozitive. De aceea se recomandă purtarea ei ori de câte ori simţi nevoie de prosperitate şi de confort în viaţa ta. Poate schimba starea de spirit a unei persoane care a suferit o pierdere de bani sau care a pierdut o oportunitate în carieră, întrucât o încurajează să nu se dea bătută, ba chiar îi oferă şi o altă şansă. De asemenea, este foarte potrivită pentru cei care se aventurează în jocurile de noroc sau la diferite concursuri cu premii în bani şi îşi doresc să câştige cât mai mult. Aventurinul atrage bogăţia şi poartă noroc ambiţioşilor.

Cristale aducătoare de bani - Ştiai că...

... pirita aduce noroc la bani? Supranumită şi aurul nebunilor, datorită reflexelor sale aurii şi puterii sale de a atrage bogăţiile, mineralul ajută la economisirea resurselor şi asigură stabilitate materială.