Deşi nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat în sala de operaţii, motivând că ar putea influenţa viitoarele mămici care o urmăresc, Cristina Ich a ţinut să precizeze că cel mai important lucru este că băieţelul ei este sănătos.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut

Cristina Ich a trecut prin momente dificile la naştere

"Nu vreau să influenţez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferenţă cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influenţa şi cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conştiinţă. Vreau să mă înţelegeţi. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparţine. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experienţa mea nu a fost una fericită", a spus Cristina Ich, potrivit Viva!.

Citeşte si: Cătălin Botezatu, adevărul despre starea lui de sănătate

Cristina Ich a stat o vreme departe de reţetele de socializare şi încă se reface după nastere

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă’ în adevăratul sens al cuvântului", a scris Cristina Ich pe Instagram.